Love is in the hair

Love is in the hair

torsdag 13 november 2014

Hårologikurs

 
För tre helger sen så var jag på en tvådagarskurs i Oslo. Hårologi stod för den. Fantastiskt härlig höstluft när jag vandrade genom Slottsparken som badade i sol. Älskar morgompromenader.

  
  
 
Dagarna förlöpte snabbt och det är alltid mycket information att ta till sig. Som Hårolog får man en grundlig utbildning i hår och hårbotten, samt vilken betydelse kost och livsstil har för hur vi mår.
Pratade också produkter och testade varandras hår. Kul att träffa Ann Mari Rognli Bloch som höll kursen. Vi arbetade tillsammans som konsulenter för Hårologi för 11-12 år sen... Vad tiden springer iväg!
Även om jag varit en Hårolog och arbetat efter detta konsept förut så är det mycket som skett sen den tiden. De har förenklat det och tillverkar nu fler "färdigblandade" inpackningar och schampo bland annat. Förr blandade vi, det fanns liksom ingen hejd på det hela! Vi tillsätter fortfarande en del tillsatser i produkterna för att skräddarsy till var mans behov. Håret är som ditt fingeravtryck.                                                                                     


 Kurs betyder ju också mycket god mat! Här ser ni ett smakprov på hur det kunde se ut.

Avnjöt god pizza på Olivia på kvällen.
Mysigt och Gott!

2 kommentarer:

  1. Den här kommentaren har tagits bort av bloggadministratören.

    SvaraRadera
  2. Håller verkligen om att håret är som fingeravtryck, annars hade det hela varit mycket enklare. Likadant är det med hudtyp.

    SvaraRadera