Love is in the hair

Love is in the hair

torsdag 15 november 2012

Träna , träna,träna...http://www.ukhairdressers.com/style/hairstyles/9076/9076.jpg http://www.ukhairdressers.com/style/hairstyles/10897/10897.jpg

http://www.hairmagazine.eu/immagini/salon_live_09/ph_andreamanni_patrick_cameron_02.jpg
 
Gårdagen var en dag som bubblade av arbets och skaparglädje. Några gånger om året har vi John (faglig leder i PÅ HÅRET) hos oss. En hel dag att fylla med vad vi vill träna/ bli bättre på. Tema varierar från gång till gång. Nu närmar sig ju julebordstider och aktuellt tema var Speedstyling och herreklipp/ styling.
Tog inspiration från Patric Cameron när vi på dockhuvud tränade snabba håruppsättningar.

http://www.isatraining.co.uk/wp-content/uploads/2011/10/pc.png


Ska du ut med jobbet, vännerna, tjejgänget eller kanske bara du och din kära man. Vill du ha en ny fräch look för kvällen och inte stå och fixa håret själv. Boka då en halvtimmes SPEEDSTYLING. Det kan vara det lilla extra som sätter lite guldkant på tillvaron.


 

 

Kan man lära en gammal hund att sitta? Ja, det är alltid nyttigt att utmana sig själv och testa lite nya tekniker. Jag har länge känt för att göra en kort herrfrisyr (sax över kam) med focus på finich i nacke och sidor. Jag kunde inte ha fått en mer perfekt modell! Jag är nöjd med mitt resultat.Blev du sugen på HÅROLJA efter mitt förra inlägg? Då kan du läsa mer på Vonkunz blogg: Inlägg "Ulla har skylda" där han skriver om statiskt elektriskt hår. Ett vanligt problem i dessa tider när kylan kommer.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar