Love is in the hair

Love is in the hair

fredag 13 januari 2012

Hårspa

 Hårspa

Avslappnande hår-spa Jenny Hansson på Haven masserar igenom håret på Kropp & Hälsas Charlotta Dahlgren ordentligt. Hela behandlingen tar 40 minuter.  Avslappnande hår-spa         Foto: Per Björn

”Detta är en lyxig egotripp”

Tycker du också att hårtvätten är det bästa med hela frisörbesöket?
Då är hårspa grejen för dig. I 40 minuter pysslar frisören om hår och hårbotten med lödder, massage och inpackning.
På mig funkar inramningen med lugn musik, vit inredning och en skönt bakåt­lutad stol avstressande. Jag får en vit badrock på mig och bäddas in i frotté.
Frisören/massören har vana, starka händer, ljuset är milt och jag är universums mitt. Detta är en lyxig egotripp att unna sig när vardagen känns för grå men tiden eller kassan inte tillåter några stora utsvävningar.
Litet minus blir det för att nacken blir lite öm av att ligga så länge mot handfatets kant.
Men ändå, den varma känslan dröjer sig kvar ett par timmar, glansen sitter tills jag tvättar håret själv nästa gång.


Hittade detta klippet ur tidningen kropp och hälsa.Detta är helt i min filosofi! Hårtvätten ska vara en stund att verkligen njuta. Jag erbjuder också en 10 min. hårspabehandling  . Allt detta i ett lite mindre format,  utan badrock. Dessa minuter i schamponeringen är väldigt uppskattade! Precis som att få, är det avslappnande att ge en sådan behandling också. Många kunder tar behandlingen i samband med annan behandling.Lumino contrast powerdoese är en intensiv efterbehandling  för färgat hår.
Hydra-resist+incell. Teknologin bygger på ett dubbelverkande färglås som "låser in " färgen.Denna använder jag flitigt(endast salongsbruk).

Valet av hårkur bygger på vad just ditt hår behöver. Styrka- tillföra protein och aminosyror, sträckbarhet-reglera fukighetsbalans tex. Tänk på att vårda ditt hår även mellan frisörbesöken med rätt produkter. Bra schampo, balsam och kur, individulellt anpassat.Inga kommentarer:

Skicka en kommentar